Sytytetään muutoksen kipinä yhdessä

Elämäntapamuutoksessa onnistuminen vaatii aikaa, toistoja, motivaatiota ja uskoa itseen. Tiedämme, että se ei ole aina helppoa. Uskomme vahvasti yhdessä tekemiseen ja siihen, että toinen toistamme tukemalla pääset tavoitteisiisi. Pienryhmävalmennuksemme antaa sinulle säännölliset rytmit ja rutiinit, samassa tilanteessa olevien ihmisten tuen, osaavat valmentajat ja ennen kaikkea sen kipinän, mitä olet etsinyt.

Tutustu tarjolla oleviin pienryhmävalmennuksiin ja varaa paikkasi nyt!

Äijjä - treenit 

Hei mies, haluaisitko paremman liikkuvuuden ja vahvemman keskivartalon? Tämä ryhmä on suunnattu erityisesti äijjille ja äijjän mielisille, jotka kokevat että lihasjumit haittaavat elämää. 

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

 

Seuraava Äijjä-treeni alkaa: alkuvuodesta 2023 

 

Juoksijan pienryhmä

Haluaisitko parantaa juoksukuntoasi? Kipinän Juoksu-ryhmässä kehitetään juoksukuntoa, erilaisin intervalliharjoittein. Juoksuvauhti ja jaksaminen paranevat ryhmän treenien myötä. 

 

OLEN KIINNOSTUNUT

 

Seuraava Juoksijan pienryhmä alkaa: keväällä 2023

 

Kipinä Kevennys

Onko tavoitteenasi pudottaa painoa ja saada lisää energiaa arkeen? Kipinä Kevennys on suunnattu sinulle, jos olet kyllästynyt aloittamaan terveellisen elämän joka maanantai uudelleen. 8 viikon aikana rakennamme uusia elämäntapoja yksi pala kerrallaan ja onnistut varmasti.

 

Seuraava Kipinä Kevennys alkaa: ei vielä tiedossa

 

Kokoa oma pienryhmä!

Onko sinulla mukava kaveri-, perhe- tai työporukka, jonka kanssa haluaisit viettää enemmän aikaa? Jääkö yhteisten tapaamisten sopiminen aina muun elämän kiireiden alle? Toisaalta pitäisi myös liikkua, koska se tukee jaksamista arjessa. Miksi et yhdistäisi liikuntaa ja ystävien näkemistä? 

 

 

Koko oma ryhmäsi - Ota yhteyttä TÄÄLTÄ