Sytytetään muutoksen kipinä yhdessä

Elämäntapamuutoksessa onnistuminen vaatii aikaa, toistoja, motivaatiota ja uskoa itseen. Tiedämme, että se ei ole aina helppoa. Uskomme vahvasti yhdessä tekemiseen ja siihen, että toinen toistamme tukemalla pääset tavoitteisiisi. Pienryhmävalmennuksemme antaa sinulle säännölliset rytmit ja rutiinit, samassa tilanteessa olevien ihmisten tuen, osaavat valmentajat ja ennen kaikkea sen kipinän, mitä olet etsinyt.

Tutustu tarjolla oleviin pienryhmävalmennuksiin ja varaa paikkasi nyt!

Aloittelijoiden juoksukoulu

Haluaisitko saada vaihtelua ja uutta inspiraatiota lenkkeilyyn? Kävely tuntuu helpolta, mutta viimeisestä juoksulenkistä on jo pidemmän aikaa ja lenkille lähtemisen kynnys on korkea.Seuraava aloittelijoiden juoksukoulu alkaa: ei vielä tiedossa


Istumatyöläisen pienryhmä

Lähde mukaan istumatyöläisen pienryhmään.
Ryhmä sopii erityisesti sinulle, jos teet päätetyötä tai työsi sisältää kuormittavia asentoja ja koet, että kehosi toimintakyky on rajoittunut.Seuraava istumatyö pienryhmä alkaa: ei vielä tiedossa


Kipinä Kevennys

Onko tavoitteenasi pudottaa painoa ja saada lisää energiaa arkeen? Kipinä Kevennys on suunnattu sinulle, jos olet kyllästynyt aloittamaan terveellisen elämän joka maanantai uudelleen. 8 viikon aikana rakennamme uusia elämäntapoja yksi pala kerrallaan ja onnistut varmasti.

 

Seuraava Kipinä Kevennys alkaa: ei vielä tiedossa

 

Kipinän Hetki

Oletko suunnitellut liikunnan aloittamista jo pitkään mutta yksin tekeminen tuntuu haastavalta? Tässä 8 viikkoa kestävässä pienryhmävalmennuksessa saat terveelliset elämäntavat ja treenaamisen jälleen säännölliseksi osaksi jokapäivästä arkeasi.

 

 

Seuraava Kipinän Hetki alkaa: ei vielä tiedossa