Hieronta, ulkotreenit, Functional Training ja muut

Tule nauttimaan liikuntapalveluista salillemme Jyväskylään

Personal Training -palveluiden lisäksi tarjoamme muita mukavia tapoja liikkua ja hankkia hyvää oloa. Näitä ovat hieronta, ulkotreenit, kehonkoostumusmittaus ja Functional Training -ryhmäliikuntatunti. Lue seuraavasta lisää ja tule mukaan! Kipinä Studiomme sijaitsee Jyväskylän Laajavuoressa.

Hieronta

Asiantuntevaa ja tehokasta hierontaa Kipinä Studiolla tarjoaa hieroja/urheiluhieroja Timo Hämäläinen. Timon käsissä kroppa rentoutuu sekä lihaskivut ja -kireydet lieventyvät. Urheilija saa puolestaan tarvittavaa parannusta laji- ja kilpailutuloksiinsa. Varaa aika hierontaan!

Varaa aika!

Kehonkoostumusmittaus

Mittaustulokset toimivat mainiosti harjoittelun ja elämäntapamuutoksen tukena. Meillä on markkinoiden luotettavin ja tarkin kehonkoostumusmittari InBody 230. Tule Kipinään mittaamaan kehonkoostumuksesi hintaan 25 € (sis. ALV). Ota yhteyttä ja varaa aika! Asiakkaanamme kehonkoostumusmittaus sisältyy Personal Training -pakettiisi.

Functional Training -ryhmäliikuntatunti

Functional Training on tehokasta, toiminnallista harjoittelua. Se sopii erityisesti sinulle, joka pidät Crossfit-tyylisestä treenistä. Tunnilla käytettävät liikkeet soveltuvat monen tasoisille. Tunti on rakennettu intensiteetiltään vauhdikkaaksi, joten sykkeet ovat korkealla treenin aikana.

Functional Training on joka maanantai klo 19.00. Varaa paikkasi ryhmäliikuntaan!

Varaa paikka!

Kipinä Ulkotreenit

Tämä on juuri sinulle, joka haluat treenata monipuolisesti ulkoilmassa, polttaa kehosta ylimääräistä rasvaa ja kehittää fyysistä kuntoa. Tunnille on hyvä napata mukaan joustavat ulkoiluvaatteet, lenkkarit, juomapullon ja hanskat.

Kipinä Ulkotreenit toteutetaan Laajavuoren pihamaalla erilaisia välineitä käyttäen. Tunti sopii tyylinsä puolesta erittäin hyvin esimerkiksi liikkumista aloittelevalle. Aiempaa liikuntaharrastusta ei vaadita, eikä sinun tarvitse pohtia, jaksatko liikkua yhtä aktiivisesti kuin muut tai osaatko ja pystytkö tekemään kaikkea. Huippuvalmentajamme ohjaa sinua tunnilla ja näyttää erilaiset liikkeet sekä niiden vaihtoehdot, jotta treenaaminen onnistuu aivan kaikilta.

Ulkotreenien aikataulu

  • AIKA: tiistaisin ja torstaisin klo 18.10
  • KESTO: 45-50 min
  • PAIKKA: Laajavuorentie 15, laskettelurinteiden edessä
  • HINTA: 10 € / kerta tai 80 € / 10 kerran kortti

Mukaan pääset kertamaksulla 10 € tai hankkimalla 10 kerran sarjakortin 80 € (voimassa 3 kk ostopäivästä). Sarjakortti on henkilökohtainen, mutta poikkeuksena voit tarjota siitä yhden treenikerran kaverillesi!

Ilmoittaudu ulkotreeneihin!

Ilmoittaudu!

HUOM! Kun saavut ensimmäistä kertaa tunnille, olethan paikalla viimeistään klo 18.00, jotta pääsemme aloittamaan treenit ajallaan. Maksuvälineenä toimivat käteinen (tasaraha, kiitos), luotto-/pankkikortti ja liikuntaraha/-kortti. Arvoesineet voit jättää turvallisesti esimerkiksi valmentajalle treenien ajaksi.

Haluatko kysyä jotain palveluistamme?
Ota rohkeasti yhteyttä!

Jos hieronta, kehonkoostumusmittaus tai treenit herättävät lisäkysymyksiä, vastaamme ilomielin ja autamme löytämään juuri sinulle sopivimman tavan liikkua.