Tervetuloa Kipinä Studiolle

Kipinä Studiossa hiki virtaa, mieli virkistyy, kunto kohenee ja olo kevenee! Olemme laadukas, Personal Trainer -palveluihin erikoistunut sali Jyväskylässä. Meillä treenaat ammattitaitoisen valmentajan kanssa yksin, kaksin tai ryhmässä omien tavoitteidesi ja mieltymyksiesi mukaisesti kaukana yleisten salien ruuhkista. Kipinä Studiossa sinun ei tarvitse sitoa pitkiä vuosijäsenyyksiä vaan sitoudut aina vain tavoitteidesi mukaiseksi ajaksi. 

Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi tarjoamme myös etävalmennusta sekä ryhmäliikuntatunteja ja järjestämme virkistyspäiviä. Vuonna 2014 avattu salimme sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien kupeessa Laajavuoren hiihtokeskuksen yhteydessä Jyväskylässä.

Meille ovat tervetulleita lämpimästi kaikki, kaiken tasoiset kuntoilijat tai liikkumisen kipinää vasta sytyttelevät! Tutustu personal trainer- sekä muihin palveluihimme ja löydä sinulle sopivin tapa liikkua. Meiltä kannattaa kysyä rohkeasti lisätietoja ja neuvoja itselle sopivan palvelun valitsemiseen – ota yhteyttä!

Katso, mitä Kipinä sinulle tarjoaa:

  • Personal trainer -paketit
  • Pienryhmätreenit
  • Etävalmennus
  • Virkistyspäivät
  • Ryhmäliikunta Functional training, ulkotreenit, hieronta,
    kehonkoostumusmittaus ja muut palvelut

Liity Kipinän sisäpiiriin