Personal Training etävalmennuksella

Jyväskylässä sijaitsevan Kipinä Studion Etävalmennus-paketit ovat parempi tapa treenata kuin nettivalmennus – totea se itse!

Tuntuuko sinusta, että saliohjelmasi toistavat itseään ja kunto polkee paikallaan? Oletko haaveillut omasta Personal Traineristä, mutta et ole vielä sellaista hankkinut? Kipinästä sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi henkilökohtainen Etä-Personal Trainer.  Etävalmennuksessa voit keskittyä treenaamaan enemmän itsenäisesti, mutta saat kuitenkin henkilökohtaiset ohjelmat ja ohjauksen ohjelmien tekoon, toisin kuin valtaosassa nettivalmennuksia. 

Etävalmennus sopii erityisesti omatoimiselle treenaajalle

Kipinä Etävalmennus on laadukas palvelukokonaisuus, joka soveltuu varsinkin omatoimisille treenaajille. Kipinän ammattitaitoiset Personal Trainerit auttavat sinua pääsemään tavoitteeseesi ja seuraavat kuntosi kehittymistä.

Perinteiseen Personal Training -palveluun verraten Kipinä Etävalmennus eroaa siinä, että asiakas treenaa omatoimisesti Personal Trainerimme laatimilla ohjelmilla ja käy noin 6-8 viikon välein henkilökohtaisilla valmennuskerroilla Kipinä Studiolla. Henkilökohtaisilla valmennuskerroilla katsomme tekniikat kuntoon ja seuraamme tuloksia InBody-mittarilla.

Miten haluat treenata? Valitse tavoitteesi:

  • Lisää lihasmassaa
  • Kiinteytys
  • Painonpudotus
  • Jokin muu, mikä? Kerro meille!

Etävalmennuksia on kahden mittaisia; 3 ja 6 kuukauden. Voit myös halutessasi lisätä valmennukseen lisämaksusta esimerkiksi ravintovalmennusta tai treenejä oman Personal Trainerisi kanssa. Tuunataan sinulle sopiva kokonaisuus – ota yhteyttä!

Ilmoittautuminen Kipinä Etävalmennukseen

Valitse Personal Training -etävalmennuspaketeistamme sinulle sopivin ja ilmoittaudu mukaan yhteydenottolomakkeen kautta. Kirjoita lomakkeen viesti-kenttään 3 kk tai 6 kk valmennus, kumman haluatkaan valita. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sähköpostiisi laskun sekä kuntokartoituksen, jonka jälkeen sovimme päivän, jolloin aloitamme yhteiset treenit! Jos sinulla herää kysymyksiä, voit lähettää niitä vapaasti osoitteeseen info@kipinastudio.fi

Ota rohkeasti yhteyttä!