Tervetuloa Kipinä Studiolle

Muutoksen tekeminen ei ole aina helppoa. Me Kipinä Studiolla autamme sinua löytämään kipinän kuntoiluun ja terveellisempään elämään. Voit treenata yksin tai yhdessä - valitse valmennuspaketti tai räätälöidään sinulle sopiva! 

  • Privaatti kuntosalin käyttö aina valmentajan kanssa
  • Hauskempaa treenaamista yksin ja yhdessä 
  • Ammattitaitoiset valmentajat
  • Matala kynnys tulla treenaamaan
  • Tilaa tulla ja treenata rauhassa


Personal Training

Me uskomme siihen, että tekemisen tulee olla toisaalta sopivasti haastavaa ja omien rajojen rikkomista, mutta ennen kaikkea hyvää fiilistä ja itsensä ylittämistä. Autamme sinua rakentamaan terveellisiä elämäntapoja yksi askel kerrallaan siten, että ne myös pysyvät.


Lue lisää

Pienryhmävalmennus

Uskomme vahvasti yhdessä tekemiseen ja siihen, että toinen toistamme tukemalla pääset tavoitteisiisi. Pienryhmävalmennus antaa sinulle säännölliset rytmit ja rutiinit, samassa tilanteessa olevien ihmisten tuen, osaavat valmentajat ja ennen kaikkea sen kipinän, mitä olet etsinyt.


Lue lisää

Ryhmäliikunta

Kipinässä kannustetaan, tuetaan ja tsempataan. Me uskomme siihen, että yhdessä olemme enemmän. Haluamme varmistaa liikkumisen ilon ja sen, että kanssamme asiakamme oppivat treenaamaan turvallisesti, terveellisesti ja hyvällä fiiliksellä.


Lue lisää

Tapahtumat:

 

Ulkotreenit pyörivät LÄPI VUODEN: lue lisää!

 

ASIOITHAN MEILLÄ TERVEENÄ, KIITOS! 

 
Tilaa Kipinän uutiskirje