BEAT & BURN®                                              

TAVOITE

BEAT & BURN® - konseptin tavoite on kehittää kestävyys- ja lihaskuntoasi sekä siinä samalla polttaa kehostasi rasvaa. Tärkein tavoite kaikista on kuitenkin parantaa elämänlaatua kevyemmässä ja kestävämmässä kropassa!

SISÄLTÖ 

Tunnilla yhdistelemme aerobisia- ja lihaskunto-osuuksia.  SKI - ja RUN -osuuksilla saat sykkeet nousemaan ja kestävyyskuntosi kehittymään. PULL ja PUSH -osuuksilla vahvistat kehonhallintaa, lihasvoimaa ja tasapainoa.

KEHITY

Käytämmä BEAT & BURN® tunnilla POLAR sykejärjestelmää, jonka avulla voit seurata kehitystäsi ja sykettäsi. Voit lainata tunnin ajaksi Kipinältä sykevyön tai halutessasi sinulla on mahdollisuus ostaa meiltä myös oma vyö tai käyttää omaa Polar sykevyötä/kelloa.  

Voit rekisteröityä Polar Flow järjestelmään omilla tiedoillasi ja näin treenaat aina juuri sinulle oikealla sykealueella. Polar Flow järjestelmän avulla pystyt seuraamaan kehitystäsi, näet omat treenisi ja niiden vaikutukset. 

Tunti sopii kaikille, kuntotasoon tai ikään katsomatta. Voit olla aktiiviliikkuja tai vasta-alkaja. Liikkeet ovat aina varioitavissa juuri sinulle sopiviksi. Esimerkiksi RUN -osuuden voit suorittaa kävellen tai juosten tasamaalla tai ylämäkeen. Jokainen treenaa omalla tasollaan ja kehittyy omaan tahtiin.

TSEMPPI

BEAT & BURN®tuntien motivoiva musiikki saa sinut kerta toisensa jälkeen ylittämään itsesi! Tällä tunnilla ei ole mitään askelsarjoja, vaan haemme musiikista fiiliksen treeniin. 

Eteenpäin sinua tsemppaa ja opastaa ammattitaitoinen valmentaja, joka on suunnitellut tunnin juuri sinua ajatellen. Myös treeniporukan tsemppi on mukanasi jokaisella tunnilla. Pidetään hauskaa yhdessä ja samalla poltetaan rasvaa. 

MEIDÄN TAVOITTEEMME

Meidän tavoitteemme on, että sinä kehityt, voit paremmin ja saamme kerta toisensa jälkeen hymyn huulillesi.

ryhmäliikunta Jyväskylä

HINNASTO

1 kerta 12€
5x sarjakortti 50€
8x sarjakortti 70€
12x sarjakortti 85€Sarjakortti on voimassa 3 kuukautta

Meille ei tarvitse sitoa vuoden mittaisia jäsenyyksiä. Haluamme tehdä liikunnan aloittamisesta helppoa ja sen jatkamisesta stressittömämpää.

ryhmäliikunta Jyväskylä

LUKUJÄRJESTYS

MILLOIN  TUNTI OHJAAJA
Ma klo 19:00  Functional Training          Reetta
Ti klo 17:15  BEAT & BURN®    Reetta

To klo 18.15

BEAT & BURN®

Joonas
Rakennamme ryhmäliikuntakalenterin aina kysynnän mukaan. Tunnit, niiden ajakohdat ja määrät vaihtelevat 2 viikon sykleissä. Ryhmäliikuntakalenteri rakennetaan sen mukaan mitkä ajat ovat parhaita juuri teille.