BEAT&BURN® 

Tervetuloa avoimille oville viikolla 9. Varaa paikkasi tästä!

RYHMÄLIIKUNNAN UUSI ULOTTUVUUS!

Kipinä Studion BEAT&BURN® tunti on ennennäkemätön ryhmäliikuntakonsepti Suomessa. Vastaavaa ei ole tarjolla missään! Lähde ensimmäisten joukossa rakentamaan ryhmäliikunnan uutta aikakautta! 

TAVOITE

BEAT&BURN® - konseptin tavoite on kehittää kestävyys- ja lihaskuntoasi sekä siinä samalla polttaa kehostasi rasvaa. Tärkein tavoite kaikista on kuitenkin parantaa elämänlaatua kevyemmässä ja kestävämmässä kropassa!

SISÄLTÖ 

Tunnilla yhdistelemme aerobisia- ja lihaskunto-osuuksia.  SKI - ja RUN -osuuksilla saat sykkeet nousemaan ja kestävyyskuntosi kehittymään. PULL ja PUSH -osuuksilla vahvistat kehonhallintaa, lihasvoimaa ja tasapainoa.

KEHITY

Kehitystäsi ja sykettäsi voit seurata POLAR sykejärjestelmän avulla. Kipinältä löytyvät sykenäytöt ja - vyöt lähettimineen, joten voit helposti tunnin aikana seurata sykettäsi. Halutessasi sinulla on mahdollisuus ostaa meiltä myös oma vyö tai käyttää omaa Polar sykevyötä/kelloa. 

Voit rekisteröityä Polar Flow järjestelmään omilla tiedoillasi ja näin treenaat aina juuri sinulle oikealla sykealueella. Polar Flow järjestelmän avulla pystyt seuraamaan kehitystäsi, näet omat treenisi ja niiden vaikutukset. 

Tunti sopii kaikille, kuntotasoon tai ikään katsomatta. Voit olla aktiiviliikkuja tai vasta-alkaja. Liikkeet ovat aina varioitavissa juuri sinulle sopiviksi. Esimerkiksi RUN -osuuden voit suorittaa kävellen tai juosten tasamaalla tai ylämäkeen. Jokainen treenaa omalla tasollaan ja kehittyy omaan tahtiin.

TSEMPPI

BEAT&BURN® tuntien motivoiva musiikki saa sinut kerta toisensa jälkeen ylittämään itsesi! Tällä tunnilla ei ole mitään askelsarjoja, vaan haemme musiikista fiiliksen treeniin. 

Eteenpäin sinua tsemppaa ja opastaa ammattitaitoinen valmentaja, joka on suunnitellut tunnin juuri sinua ajatellen. Myös treeniporukan tsemppi on mukanasi jokaisella tunnilla. Pidetään hauskaa yhdessä ja samalla poltetaan rasvaa. 

MEIDÄN TAVOITTEEMME

Meidän tavoitteemme on, että sinä kehityt, voit paremmin ja saamme kerta toisensa jälkeen hymyn huulillesi.

Me pidämme huolta sinusta

Kaikki tiedämme, että määrä ei korvaa laatua. Tämän vuoksi suosittelemmekin sinulle, että viikossasi olisi mieluiten yksi, maksimissaan kaksi BEAT&BURN® treenikertaa. Näin takaat oikeanlaisen kehityksen, etkä aja itseäsi ylikuntoon. Me haluamme että sinä voit paremmin ja kehityt koko ajan. 

HINNASTO

Julkaisemme hinnaston myöhemmin. 

Meille ei tarvitse sitoa vuoden mittaisia jäsenyyksiä, sitoudut aina kuukaudeksi kerrallaan ja voit irtisanoutua milloin vain 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Haluamme tehdä liikunnan aloittamisesta helppoa ja sen jatkamisesta stressittömämpää.

LUKUJÄRJESTYS

Julkaisemme lukujärjestyksen myöhemmin.

Rakennamme ryhmäliikuntakalenterin aina kysynnän mukaan. Tunnit, niiden ajakohdat ja määrät vaihtelevat 2 viikon sykleissä. Ryhmäliikuntakalenteri rakennetaan sen mukaan mitkä ajat ovat parhaita juuri teille.