KipinäN hetki

Kipinän Hetki sopii liikuntaharrastusta aloitteleville ja jonkin verran liikuntaa harrastaneille - kaikille heille, jotka haluaisivat liikunnan osaksi arkea.


Kaipaatko energiaa ja jaksamista päivääsi? Oletko suunnitellut aktiivisemman elämän aloittamista jo pidemmän aikaa, mutta liikkumisen säännölliseksi sovittaminen arkeen tuntuu hankalalta?


Nyt on Kipinän Hetki! Tässä 8 viikkoa kestävässä pienryhmä- valmennuksessa saat treenaamisen säännölliseksi osaksi jokapäiväistä arkeasi. Liikunnan ansiosta olet energisempi ja jaksaminen arjessa paranee.


Monipuoliset treenit takaavat sen ettet pääse kyllästymään, vaan joka kerta saat uusia mahtavia kokemuksia liikunnan parissa. Pienryhmässä pääsette kokeilemaan monipuolista liikuntaa niin kuntosalilla, kahvakuulalla kuin aerobisella puolella. Löydä Kipinä liikuntaan!


⚡Treenit ovat monipuolisia, vaihtelevia ja kaikille sopivia.
⚡Treenit aina keskiviikkoisin Kipinä Studiolla 17:30
⚡Saat treeniohjelman tavoitteitasi tukemaan, jonka voit toteuttaa kotona tai kuntosalilla
⚡Valmentajan vinkit ja neuvot auttavat sinua saamaan liikunnan osaksi kiireistä arkeasi
⚡Ohjeet ruokailuun niin, että sinulla riittää puhtia päivään
⚡Valmentajan ja ryhmäläisten tuki ja tsemppi
⚡8 tapaamista Kipinä Studiolla
⚡Hinta 149€

Kurssi alkaa Keskiviikkona 4.3.2019 klo.17:30
Varaa paikkasi info@kipinastudio.fi


Ilmoittautuminen kurssille

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla. Ilmoita viestissä nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle vahvistusviestin kurssille hyväksymisestä. 

HUOM! Mikäli haluat suorittaa maksun kokonaan tai osittain liikuntaseteleillä tai -kortilla, mainitse asiasta etukäteen, kun olet varaamassa kurssia.

Kurssin peruuttaminen: Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Perimme kurssimaksun, vaikka peruuttaisitkin kurssin. Lääkärintodistusta vastaan emme peri maksua. Jos haluat kysyä lisää kurssista, laita sähköpostia osoitteeseen info@kipinastudio.fi tai soita 040 587 9464.