Kipinä Kevennys

Uusi kurssi alkaa maanantaina 23.3.2020  klo 18.00

Kipinä Kevennys -valmennuksessa onnistuu niin painonpudotus kuin kunnon kohennuskin! Tämä pienryhmävalmennus on erinomainen startti pysyvään elämäntapamuutokseen. Lue seuraavasta lisää kurssista ja ilmoittaudu mukaan sivun ohesta löytyvän linkin kautta. Valmennus järjestetään Kipinä Studiollamme Jyväskylän Laajavuoressa.

Kipinä Kevennys on

Sinulle, joka haluat pudottaa painoasi tai kohottaa kuntoasi. Liikkumista aloittavalle ja jonkin verran liikkumaan tottuneelle. Aiempaa liikuntaharrastus taustaa ei siis vaadita. Sisältö on suunniteltu siten, että se sopii erinomaisesti eritasoisille kuntoilijoille. Pienryhmän aikana opit treenaamaan oikeaoppisesti kahvakuulalla, kehonpainolla ja levytangolla. Lisäksi opit tekemään tehokkaita harjoituksia kotona.

Pienryhmäharjoittelun etuna on valmentajan ja ryhmäläisten kannustus, joka saa sinut huomaamaan potentiaalisi ja ylittämään itsesi yhteisissä treeneissä. Kurssin osallistujamäärä pidetään pienenä, joten jokainen osallistuja saa varmasti oikean määrän oppia ja tukea liikkumiseen.


Kurssin tiedot ja sisältö

  • 8 yhteistä harjoitusta
  • Tapaamiset ovat kerran viikossa maanantaisin klo.18:00
  • InBody-mittaukset kurssin alussa ja lopussa
  • Harjoitusohjelma kotioloihin
  • Painonpudotukseen tähtäävä ruokavalio
  • Harjoituksiin tarvitset tavalliset sisäliikuntavarusteet ja juomapullon
  • Kurssin hinta 149€

Ilmoittautuminen kurssille

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla. Ilmoita ilmoittautumisviestissä nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle vahvistusviestin kurssille hyväksymisestä. 

HUOM! Mikäli haluat suorittaa maksun kokonaan tai osittain liikuntaseteleillä tai -kortilla, mainitse asiasta etukäteen, kun olet varaamassa kurssia.

Kurssin peruuttaminen: Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Perimme kurssimaksun, vaikka peruuttaisitkin kurssin. Lääkärintodistusta vastaan emme peri maksua. Jos haluat kysyä lisää kurssista, laita sähköpostia osoitteeseen info@kipinastudio.fi tai soita 040 587 9464.