Personal Training 

Personal Training valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivimman palvelun. Kipinä Studiolla sinun ei tarvitse solmia salijäsenyyksiä vaan meillä sitoudut vain tavoitteidesi mittaiseksi ajaksi. 


Kohti terveellisiä elämäntapoja

Jyväskylässä Kipinä Studiolla me tarjoamme apuamme siinä, että sinä voisit elää virkeämpää ja terveellisempää elämää. Liikunnan Startti ja Suunnan Muutos - paketit ovat suunnattu teille, jotka haluatte parantaa enstisiä elämäntapojanne ja voida paremmin. 

LIIKUNNAN STARTTI - paketti  199€

Haluatko saada liikunnan osaksi elämääsi, mutta yksin et saa treenejä käyntiin? Kipinä Studion Personal Training Liikunnanstartti paketilla pääset alkuun liikkumisen tiellä.

Sinun tavoitteidesi pohjalta laadimme tavoitteistasi tukevan liikuntasuunnitelman ja tsemppaamme sinua liikunnan aloituksessa. 

Pakettiin kuuluu: 

  • Kaksi tapaamista Laajavuoressa Kipinä Studiolla valmentajan kanssa
  • Inbody kehonkoostumumittaus 
  • Liikuntaohjelma, jolla pystyt aloittamaan treenit tehokkaasti ja tavoitteidesi mukaisesti. 

Liikunnan startin jälkeen voit jatkaa treenejä joko omatoimisesti tai jatkaa matkaasi Kipinän personal Trainerin kanssa. 

SUUNNAN MUUTOS - paketti  299€

Liikunnan lisäksi myös se mitä me syömme vaikuttaa jaksamiseemme ja hyvinvointiimme. Mikäli haluat laittaa uusiksi entisten liikuntatottumusten lisäksi myös ruokavaliosi niin Suunnan muutos paketissa laadimme sinulle liikuntaohjelmien lisäksi myös henkilökohtaisen ravinto-ohjelman. Uusilla ohjeilla, eväillä ja treeneillä opit uudet terveellisemmät elämäntavat. 

Pakettiin kuuluu: 

  • Kolme tapaamista Kipinä Studiolla valmentajan kanssa,
  • Inbody kehonkoostumusmittaus 
  • Liikunta-ohjelma 
  • Ravinto-ohjelma 

Suunnan muutoksen jälkeen voit jatkaa treenejä joko omatoimisesti tai jatkaa matkaasi Kipinän Personal Trainerin kanssa. 


Valmennuspaketit

OMA VALMENTAJA MATKALLE KOHTI TAVOITTEITASI

Kipinällä voit valita myös itsellesi pidemmän valmennussuhteen. Tällöin valintasi on personal training valmennuspaketit, joissa voit valita tavoitteidesi mukaan tapaamiskertojen määrän. Voit myös treenata yhdessä ystävän tai puolison kanssa, tai vaikka kaveriporukan kanssa.

PT-paketit suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa juuri sinulle henkilökohtaisesti.

Kaikki personal training -pakettimme sisältävät:

* kehonkoostumusmittaus

* kuntotestaus

* ruokavalion suunnittelu

* kuntosaliohjelmat

* pitkän tähtäimen suunnitelma

* näiden kaikkien seuranta tarpeiden ja kehityksen mukaisesti.

 Kysy valmennuspaketeistamme lisää!