Pienryhmävalmennus

Jyväskylässä Kipinä Studiolla laitetaan porukalla rasva roihuamaan ja olo kevenemäään - lähde sinäkin jengiin mukaan!

Kipinä Studion pienryhmävalmennus pitää tällä hetkellä sisällään Rasvanpoltto- ja Kevennys-valmennuksen sekä uutuutena Kuntoon Ilman Kuntosalia-kesävalmennuksen.

Kevennys ja Rasvanpoltto kursseilla liikunta ja ruokavalio laitetaan kuntoon ammattilaisten laatimien ohjeiden ja yhdessä treenaamisesta saavutettavan tsempin avulla. Tutustu pienryhmävalmennuksiimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ilmoittaudu mukaan!

  

Jos pienryhmävalmennus ei ole sinun juttusi, käy kurkkaamassa personal training -palvelumme. 


Uutuus - Kesäkurssi

Kuntoon Ilman Kuntosalia

Opi liikkumaan ilman kuntosalia!

Uusi kurssi alkaa maanantaina 6.8.2018 klo.18:00 

Voidakseen hyvin ja kehittäkseen kuntoaan ei tarvitse ostaa salijäsenyyksiä ja nostella rautaa. Hyvän kunnon ja paremman voinnin voit myös saada kotona ja ulkona liikkuen.  Jos sinusta tuntuu ettet ole ”sali-ihminen” mutta haluaisit silti aloittaa liikunnan harrastuksen tai jos arkesi on kiireinen, etkä ehdi/pääse salille niin Kipinän kuntoon ilman kuntosalia pienryhmässä opit miten voit tehdä kehittävän treenin kotona tai lenkkipolulla.  Pienryhmä toteutetaan pääosin ulkona Laajavuoren maastoissa ja piha-alueella. 

Kuntoon ilman Kuntosalia on

  • Sinulle joka et halua tai ehdi käymään kuntosalilla, mutta haluat silti huolehtia kunnostasi
  • Sinulle joka haluat oppia miten voit treenata missä vaan ja milloin vain. 
  • Opit käyttämään omankehon painoa, sekä helppoja yksinkertaisia kotitreenivälineitä niin, että kohotat kuntoasi ja voit paremmin. 
  • Loistava tapa aloittaa liikkuminen, ryhmä on suunnattu erityisesti liikuntaharrastusta aloittelevalle. Sinun ei tarvitse pelätä, että kuntosi tai taitosi eivät riitä, sillä tämä pienryhmä on suunniteltu niin että minkäänlaista liikuntataustaa ei tarvitse olla. 

Kurssin tiedot ja sisältö:

  • Kurssin hinta 69€
  • Maksimi osallistujamäärä 12 henkilöä
  • 5 ohjauskertaa
  • Kotitreeni-ohjelma sekä harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa lenkkeilyn lomassa
  • Opit paljon uusia liikkeitä, joita voit ottaa omiin treeneihisi mukaan. Nämä ohjelmat eivät kysy paikkaa eikä aikaa, vaan voit toteuttaa ne vaikka mökillä tai työreissussa.
  • Treeneihin päälle mukavat ulkoliikuntaa soveltuvat treenivaatteet

Ilmoittaudu valmennukseen TÄSTÄ 

Tsekkaa sivun lopusta pienryhmä ilmoittautuminen!


Ilmoittautuminen kurssille

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu oheisesta linkistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin kurssille hyväksymisestä ja laskun. Ota ensimmäiselle harjoituskerralle mukaan kuitti tai kuva suoritetusta maksusta.


HUOM! Mikäli haluat suorittaa maksun kokonaan tai osittain liikuntaseteleillä tai -kortilla, mainitse asiasta etukäteen, kun olet varaamassa kurssia. Löydät kommenttikentän varaa verkossa kohdasta Merkintöjä. 


Kurssin peruuttaminen: Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Perimme kurssimaksun, vaikka peruuttaisitkin kurssin. Lääkärintodistusta vastaan emme peri maksua.
Jos haluat kysyä lisää kurssista, laita sähköpostia osoitteeseen info@kipinastudio.fi tai soita 040 587 9464.