Näyttökuva 2016-08-11 kello 10.44.06

 

Tuntuuko että omat saliohjelmasi toistava itseään ja kunto polkee paikallaan? Oletko haaveillut omasta Personal Traineristä, mutta et ole vielä sellaista hankkinut. Nyt sinulla on mainio mahdollisuus hankkia itsellesi etäPT!

Kipinä Etävalmennus on laadukas palvelukokonaisuus joka sopii omatoimisille treenaajille. Kipinän ammattitaitoiset Personal Trainerit auttavat sinua pääsemään tavoitteeseesi ja seuraavat kuntosi kehittymistä. Perinteiseen Personal Trainer palveluun Etävalmennus eroaa sillä, että asiakas treenaa omatoimisesti Personal Trainerin laatimilla ohjelmilla ja käy noin 6-8 viikon välein henkilökohtaisilla valmennuskerroilla Kipinä Studiolla. Henkilökohtaisilla valmennuskerroilla katsomme sinun tekniikat kuntoon ja tuloksiasi seurataan inbodymittarilla.

VALITSE TAVOITTEESI:

  • Lisää lihasmassaa!
  • Kiinteytys
  • Painonpudotus
  • Jokin muu?

Etävalmennuksia on kahden mittaisia 3 ja 6 kuukauden. Voit myös halutessasi lisätä valmennukseen lisämaksusta esimerkiksi ravintovalmennusta tai treenejä oman Personal Trainerisi kanssa. Tuunataan sinulle sopiva kokonaisuus!

 

Näyttökuva 2016-08-11 kello 10.52.20

 

Näyttökuva 2016-08-11 kello 10.52.30

 

Näyttökuva 2016-08-11 kello 13.50.16

 

Jos kiinnoistuit, ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautumisesi jälkeen lähetämme sähköpostiisi laskun sekä kuntokartoituksen ja tämän jälkeen sovimme päivän jolloin aloitamme yhteiset treenit!

Jos sinulla herää kysymyksiä, voit lähettää niitä vapaasti osoitteeseen info@kipinastudio.fi

Ilmoittaudu tästä

(kirjoita viestikenttään 3kk tai 6kk valmennus)